Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистачките!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чистачките!

Колеги , някой има ли проблем с чистачките? Моите събират много лед по механизмите ( вътре в ламаринката) и апочва едно раздвижване, тръскане за да ми прави поне една амбразура за да виждам нещо .... Та ,как се справяте с този проблем?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Аз не съм имал такъв проблем до сега. Защо не пробваш с разните му там спрейове против влага да го напръскаш. Предполагам ще помогне.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:48.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Ако правилно разбирам имаш проблем със самите пара.В смисъл - рамената се движат а перата не чистят.На мен задната ми остана оригиналната и има тоя проблем.Предните рамена ги смених малко преди да дойде истинската зима и такъв проблем нямам.Взех рамена от Браво и с нови пера си чистят добре.Имам идея задната да я намокря обилно с концентат от течност за спирачки, ама дали ще помогне .... .
        Аз точно това се чудех от коя кола става. И дали е по добре от тия модерните пера да сложа или не
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:48.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
          X